Instituut

BO KARMA is overtuigd dat onze klanten van het allergrootste belang zijn, dat uw persoon en uw privacy volledig worden gerespecteerd. Een attente en discrete service wordt gegarandeerd.

We blijven tot uw beschikking als een gebaar misplaats zou kunnen zijn of als een woord u zou dwarszitten, aarzel dan niet om het ons tijdens de sessie te laten weten.

Wij streven ernaar om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen door te anticiperen op uw verwachtingen.

Instituut

Als we kiezen voor acties die anderen geluk en succes opleveren, dan zullen de vruchten van ons karma dezelfde zijn.
Iedereen kent de uitdrukking “Wat je zaait is wat je oogst”. Het is duidelijk dat als we geluk in ons leven willen creëren, moeten we leren om de zaden van geluk te zaaien. Daarom impliceert karma de actie van bewust kiezen.
Of je het nu leuk vindt of niet, alles wat er op dit moment gebeurt is een gevolg van de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt, bewust of onbewust.

ABOUT KARMA

Bo Karma is geboren uit de passie van aanraking en de wens om deze te delen met alle generaties, vooral volwassenen die haast hebben en soms moe zijn door het tumult van de wereld van vandaag.
Bo Karma is ook het resultaat van een weloverwogen professionele omscholing die legitimiteit en competentie garandeert binnen de diensten die wij aanbieden.
Het is tenslotte de wens om onze kleine druppel “olie” te brengen voor een warmere, vriendelijkere en menselijkere wereld.
We nodigen u uit in dit universum van het tactiele, op elke leeftijd, om u te laten overweldigen door een gevoel van sereniteit…
Namaste
Geniet ervan…