Maiko

Tantrische Masseus

Ik heb altijd van uitzonderlijke mensen gehouden, van mensen die anders zijn dan anders, vooral degenen met een fysiek verschil. Ik wil laten zien hoe mooi ze voor me zijn.

Joel-Peter Witkin

Maiko, een jonge vrouw met een creatieve geest, sinds altijd aangetrokken door het erotische universum, verliefd op Japan en zijn cultuur, leerling geisha van de moderne tijd, helpt mensen in een situatie van handicap door hen een moment van intimiteit te bieden door middel van de Tantrische aanraking.

Ik ben geïnteresseerd in mensen. Ik ga graag naar anderen toe en help ze.

Sinds ik een klein meisje was, voel ik me aangetrokken tot mensen met een handicap. Al snel vond ik een plaats in verenigingen, tehuizen, opvangtehuizen, waar ze gul hun deuren voor me openden, zodat ik tijd met deze mensen kon doorbrengen. Ik creëer dit kostbare wereldje met hen, waar ik tussen hen besta, een wereldje waarin ik mijn toevlucht zoek als ik me niet goed voel.

Voor mij is het een vreugde te zien hoezeer ik mannen kan helpen die lijden onder eenzaamheid. Zij zijn de vergetenen in de samenleving. Wie neemt de tijd om naar hen te luisteren en naar hun emoties en verlangens? Wie biedt hen een beetje tederheid en plezier?

Er is hier geen sprake van het tonen van moeilijkheden, pijn, of enige andere exclusieve inhoud die zou kunnen neigen naar een gevoel van medelijden. Het heeft geen zin uit te leggen hoe zwaar het leven van een gehandicapte kan zijn, we vermoeden het al. Wat ik wel wil brengen is deze manier van leven met een natuurlijke eenvoud. Verschil heeft geen eigen definitie op een plaats waar iedereen anders is. Dat wil zeggen, verschil bestaat in relatie tot de “norm”, maar waar niemand “normaal” is, kan ook niemand “anders” zijn.

Ik wil deze mensen benaderen met de aandacht en het respect dat ze verdienen. Dit respect ligt in de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en nog steeds volg bij gespecialiseerde organisaties.

Mijn massage spreekt tot ons van liefde, verdraagzaamheid, sensualiteit, voluptueusheid, ik zou willen dat we onze eigen seksualiteit anders leren zien en dat we de waarden herkennen die eigen zijn aan uitzonderlijke mensen.

Oorsprong
Belgisch-Italiaans

Leeftijd
25

Haar
black

Cupmaat
70C

Nationaliteit
Belge et Italienne

Hoogte
173 cm

Ogen
Bruns
Talen
French en English